Snabba ryck

För er som känner oss och för er som följt oss ett tag så vet ni att våra tankar kan svänga från en minut till en annan. Vill ni höra senaste planerna?

Vi har ju sammanfattat lite om livet i husbil vintertid att det känns att det saknas”ett rum”, att CI inte känns som vinterbil ( drar kallt inne, plasten i karossen känslig ). Så, vi har ju varit inne på liten stuga och liten verkstad. Köpa fritidshus, tomt att bygga fritidshus, tomt och ställa villavagn, ladugård, Skånelänga mm. Med liten ekonomi har vi inte känt att vi hittat något än.

Fast nu kommer ju sköna tiden med att bo ute: vår, sommar och senhöst! Då vill vi inte ha fasta kostnader mer än nödvändigt. Ja vad vi mer märkt är ju att vi åker inte så mycket som vi trodde vi skulle göra. För de resor vi ändå vill göra så är det inget vi då kommer stå stilla längre tid och förtält är då egentligen onödigt. Stor husbil likaså. Hur löser vi då detta?

Vi är alltså inne på att byta till husvagn!!!  med förtält. Ställa på ett ställe per säsong. Då får vi ju lilla sommarstugan med plats för allt.  Sedan byta in även till en Plåtis igen som man smidigt åker ner i Europa med. Så var vår tanke.. är..

Så kom nästa tankeskutt som gav oss båda lyriska ögon och fåniga leenden: Jeep! ( dvs kategorin safari, off road. Liten, tuff, kaxig..som mig!  😆 ) Nu har jag lärt mig av maken att Jeep är ett fabrikat och precis som Volvo och SAAB finns det olika modeller. Så vad jag egentligen menar är Landrover Defender av gammal modell..

Bild från näte:t James Edition.com

Åh vilken dröm!!!! Den kan man också inreda med sovplats i bak. Tänker på våra tyska vänner från förra sommaren ( länk här ). Jaha så nu vet ni hur vi tänker.. idag! Imorgon kan det vara något helt annat, vem vet?  😆

Eller som vår mantraguru, Gaur Gopal Das säger: Why worry?

Frågor på det?  😉 /M

2 kommentarer

  1. Jeepen ser ju cool ut tycker jag! 🙂 (Även om en husbil kanske är lite mer bekväm ;))

    • Magnolia Magis

      16 mars, 2018 at 10:49

      Visst är den cool!!!! Någon gång i livet ska vi ha en sådan! Kanske inte än.. Vi får se vad framtiden har med sig! Visst är det både mer utrymme och bekvämare köregenskaper med husbil. 🙂

Skriv gärna :)

© 2018 Magnolia Magis

Tema av Anders NorenUpp ↑