Reflektion

God morgon alla glada!

Här sover vi gott vill jag lova. Vaknar till en kylig husbil med 11 grader inne just nu. Vi vill ha kallt när vi sover så vi har värme avstängd. Det är ju så bra med en husbil för den värmer snabbt upp, så det är bara att sätta på lite värme tills maken vaknar så får vi det varmt och gott till frukost.

Jag vill bara dela med mig av en av våra reflektioner vi gjort sedan vi flyttade ut:
Inne i stan i lägenheten fick jag ta allergitabletter och inhalator de sista veckorna. ”Ah det är pollensäsongen som börjar”. Maken vaknade varje morgon med torra ögon och tungan som sandpapper.

Nu bor vi mitt i naturen med en gul hinna på husbilen av pollen..och inte en enda tablett eller spray har jag behövt ta och maken är inte torr i mun eller ögon när han vaknar!!! Märkligt fantastiskt magiskt va?? Jag testade med flit att inte ta allergitablett när vi hade mina föräldrar här på besök med sin hund. (Det är hundar  jag är allergisk mot alltså, inte mina föräldrar..  😛 ) Jag gosade med lillhunden i ansiktet och ingen allergi!!??

Ha en bra dag!  🙂

/M

2 kommentarer

 1. Staffan Alm

  2 juni, 2017 at 09:44

  Vad skönt det låter. Trodde ni stod på en camping, men av bilden att döma är ni ute och far. Härligt med avsaknaden av allergi. Har själv aldrig drabbats men har bekanta som snorar och gråter varje försommar.

  Må fortsatt gott!

  • Magnolia Magis

   2 juni, 2017 at 14:16

   Tack detsamma! Här är härligt och jo vi står på en camping!! Mycket natur runt om dock och tyst och stilla.

Skriv gärna :)

© 2017 Magnolia Magis

Tema av Anders NorenUpp ↑