Påskägg

Ja en glad påsk på er! Nu har vi bott drygt 10 månader i husbilen och vi gillar detta liv! Endast lite större önskade vi oss och nu ska vi se vad som kan gömma sig i ägget…( Äntligen behöver jag inte vakta min tunga! Det har varit svårt att hålla tyst, men vi ville överraska familjen nu i påsk först.)

Först ut vårt nya hem: En Hobby husvagn!

Denna pärla kommer stå still i Skåne och vi kommer ha det utrymme vi behövde!

Som om det inte vore nog så har vi även en, för oss ny, campingbil. Ja som ni sett tidigare hade vi en gemensam dröm..och nu har vi den!
Landrover Defender!

Husbilen är inbytt!

Ja så här har vi en glad påsk, trots förkylningar! 🙂

/M

4 kommentarer

 1. Vad roligt med förändringar! Var står ni med husvagnen, camping? Är utrymmet den främsta anledningen till att ni byter från husbil till husvagn? Ska bli kul att följa er!

  • Magnolia Magis

   3 april, 2018 at 15:18

   Hej och Välkommen!! Ja utrymmet främst vintertid är orsaken till att vi bytte. På sommaren är det lite krångligt att sätta upp förtält på husbilen och inreda, och så vill man åka iväg..Då ska det ner och förvaras också. Nu kan vi stå på camping eller ev på en gård med husvagnen, sätta upp förtält och samtidigt lätt åka iväg och campa i Landrovern. Kul att du vill följa! 🙂

 2. Oj här händer det grejor! Har ni alltså bytt husbilen till husvagn och landrover? Glad påsk!

  • Magnolia Magis

   1 april, 2018 at 12:23

   Japp helt rätt!! 🙂 Att bara ha husbilen på vintern kändes lite trångt. Att ha en husbil som bara stod still kändes också onödigt. Så vi bytte till en husvagn som har mer utrymme och som kan stå still på den plats vi för tillfället önskar. Landrovern är precis lagom att åka ut i Europa med. Vi bygger om invändigt till sovplats och förvaring sen är det bara att dra! Hoppas ni har en härlig påsk!

Skriv gärna :)

© 2018 Magnolia Magis

Tema av Anders NorenUpp ↑