Nu har vi kommit ner till lugnare plats igen. Ja lugnare för här är inga stadsljud som vi säger. Här är tillbaka till naturen…och campingfolk. Ska bli spännande se efter helgen hur tyst här är egentligen! Maken sover än. Själv sitter jag med tekoppen och ville bara skriva liten hälsning. Visa vad fint här är. Det är full fart på alla fåglar och det älskar vi med våren. Nu har vi också kommit ner till det speciella ljuset som är vid havet. Vi blir genast piggare! Här har våren kommit längre än i Skaraborg så för oss var det som försommar igår när det var 17 grader och strålande sol! ( Det var visst samma som i södra Spanien..;)

I förrgår körde vi de 35 milen ner och det gick riktigt bra! Lite orolig hade jag varit om min rygg skulle hålla, för det är några år sedan jag kunde köra så långt, men det funkade! Igår var vi rejält trötta men vi/ maken fick upp förtältet och vi fick undan en hel del. I veckan blir det golv och sedan kan vi bo in oss.

Igår tog vi en promenad runt campingen och den är riktigt stor! Det märker man inte för här är kuperat och många tallar och björkar. Jättehärlig camping, inte en rak tomt nånstans mer än för husbilarna. Det finns perfekta ställplatser för dom med första parkett mot havet precis som man vill ha. Vi gillar när man behåller naturen och anpassar sig efter den, inte platta gärden. Lite liten tomt den vi har kan vi tycka, men det funkar för vi har trevliga grannar.

Så ska vi ta lite bilder då?

Vår sommarplats
Kuperade naturtomter
Ställplatserna med fri utsikt över havet och Hallands väderöar
Vy från en husbil
Liten vårbäck
Måste ju Frugan gå i.. Men det var skönt!
Promenadavstånd in till Torekov och fina svanar
Mer svanar och minsta öarna i Hallands väderöar
Solnedgång över större Hallands väderö

/M