Märtas kafé och butik, en pärla i Höllviken!

Vi tog en utflykt till Höllviken och gick och kikade runt. ”Börjar det inte bli dags för kaffe snart?”, var frågan. Det finns flera fik här så vilken skulle vi välja? Jag kom ihåg att jag sett en skylt i närheten som jag bara ville kika in vad det var. Märtas Kafé och butik stod et på skylten, man ser det knappt när man går förbi.

Vi går in och finner en oas! Vi kommer in på en helt fantastiskt mysig innergård. Här säljer de växter, men det finns även bord att sitta och fika vid och ett kafé. Därinne är det lunchtid och kocken står och wookar för fullt. Det är ett litet men mysigt ställe. Vi är inte så hungriga än så vi nöjer oss med var sin smörgås med kyckling och bacon. Här inne finns mycket av Märtas egna produkter till salu. Vi väljer att sätta oss ute då vi gillar den något svalare luften, som ändå är varm mot vad vi är vana vid så här års!

Så kom smörgåsen. Jag hade sett framför mig en vanlig fralla med en liten kycklingbit och bacon, men jösses vad fel! Här kommer det in en stor portion med färskt fullkornsbröd, som är mjukt! Sallad, kycklingskivor, bacon, pesto mm och allt syns att det är gjort med kärlek! Här är folk på rätt platser! Som vi njöt! Vi behövde inte äta mycket mer den dagen..

Det finns en liten butik här också med mycket roligt. Det slutade med nya muggar och ett par örhängen.

Så givetvis måste vi tipsa er om detta smultronställe!!

/M