Magnolias avslut

Ibland går det undan! För de som följt oss vet ju att vi längtade efter en egen plätt att stå på och slippa campingplatser. Nu har vi hittat en!
Vi har ju också haft önskan om ett garage till maken där han kan meka och snickra. Nu har han det!
Frugan skulle gärna ha mer utrymme för sitt sye. Nu har hon det!
Vi vill gärna bo lite enskilt. Nu gör vi det!
Vi vill gärna bo i Skåne och ha nära till havet med dess ljus och doft. Det har vi inte! Däremot ljus mellan trädstammar och doft av skog och mossa. Fåglar, ekorrar, rådjur har vi sett i trädgården. Plats att odla på finns det. Och den första frågan vi fått från flera: ”Finns det toalett?” Vi kan lugna er: JA det finns det. Dusch, kök, tvättstuga och bastu också…och en vedkamin. Idyll? JAPP!

Vårt nya boende

Hur kom allt detta sig då?
Mamma skickar ett förslag från Hemnet på en stuga.. Nja..Ligger ju inte i Skåne.. Åk och kika ni säger vi till föräldrarna. Det gör dom, söndag 10 november. Klockan ett ringer dom och säger att vi måste komma och kolla själva! Ja visst imorgon kan vi komma. Nej idag! Om fem timmar! Bara att packa ihop varsin övernattningsväska och så iväg 35 mil.
Vi kom fram när det var mörkt så vi såg bara invändigt, men det var riktigt mysigt. Fast jag som sagt att jag ALDRIG ska bo i skogen igen blev mycket tveksam för det är mest skog…och skog. Vi åkte tillbaka för att se stugan och tomten i dagsljus. Mysigt! Lagom stort och tyst! Måndag kväll bestämt oss. Bud lagt och godtogs tisdag middag den 12 november. Inflyttning 1 december. Bara åka tillbaka till Skåne och packa ihop.

En vit skog, där bakom bor vi!

Ja så nu bor vi alltså mitt i skogen , mitt i Västergötland sedan tre veckor tillbaka och vi stortrivs! Husvagnen står på tomten och Land Rovern likaså. Vi fortsätter bo i husvagnen eller sova i alla fall.

Tomtar och troll? Självklart!
Vi önskar alla en riktigt God Jul!

Magnolia Magis-äventyret är därmed slut men ett nytt börjar!
921 dagar alternativt boende blev det, eller 2 år 6 månader 1 vecka och 3 dagar!!
Kanske lägger vi fortfarande ut på instagram och facebook, det har vi inte bestämt än men denna blogg är slut. Vi låter den finnas kvar för den som vill läsa, inspireras etc. 

Tack till er som följt oss! En riktigt stor kram!
/MJ

6 kommentarer

  1. Så det kan bli i bland! Härligt att ni hittat ett ställe ni gillar. Det kanske blir utflykter med husvagnen/bilen i fortsättningen också?

  2. Där ser man, som det kan gå. Tacksam för att jag fick träffa er, ni satte spår ska ni veta. Jag får väl återkomma om jag en dag skulle behöva recept med Kirskål 😀 .
    Lycka till och hoppas att det blir så underbart som ni bara önskar er.

    • Tack själva! En dag har ni också hittat en ej campingplats…utan lekborgar och livemusic;) Vi håller kontakten ändå! Nu är det grönkål som gäller..;D

  3. Var roligt att ni har hittat en plats ni gillar att slå er ner på. Varmaste lyckönskningar och en riktigt God Jul önskar vi er!

Skriv gärna :) Vi blir så glada då!

© 2020 Magnolia Magis

Tema av Anders NorenUpp ↑