Ja så är vi tillbaka i vackra Falsterbo. Maken förkyld som tusan! Vi är väl inte vana med alla barnbaciller.. kan ha varit sonen också som låg sjuk en vecka när vi var där. Fast han är ju iofs barn, fast vuxet sådant! Maken blev också sjuk under tiden vi var där. När jag höll på att laga mat till mina två sjuklingar sa sonen: ”Ja men du har ju inte fått en riktig MANsförkylning!!” apropå mina små försök till snuva. Sagt med glimten i feberögonen.  😉

Vi åkte från ett snöigt Skaraborg..

,,,och kom ner till nästan vår.. Tycker vi i alla fall.

Nä vi har sett snö här nere också när vi åkt runt och kikat men inte riktigt lika mycket och det skiljer sig en hel del också. Här syns det den dagen vi var runt i Kåseberga, Hammenhög, Borrby, Glimmingehus .

Kåseberga

Vyer i Skåne

Nära Hammenhög

Glimmingehus

Borrby Strand

Ett av alla hus vi kikat på..

Jaha vad gör vi nu då? Kollar hus och tomter. Eller ska vi köra ett år till i husbilen? Var ska vi då stå? Sådant upptar många samtal på fikastunderna. Vad vill vi göra resten av vår liv? Vad händer här närmast? Äh vi kollar en film och pysslar lite med garner.  😆 Ibland måste man släppa tankarna och låta det vila. Då finns utrymme för det spontana. Det löser sig alltid!  😉 Ha en fin februari!

/M