Höstmark

Om ni ser en fin gräsplätt på hösten…  när det regnat flera dagar… och speciellt om ni tänker:  ”Där kommer jag köra fast”…Ställ er inte där!   (Även om frugan pekar där..)

Detta fick maken erfara igår eftermiddag när vi kom till ett par släktingar som vi skulle stanna hos.

Efter att ha försökt komma framåt eller bakåt, tagit domkraft och lagt grus under så kom räddningen i form kusinen med en fyrhjulsdriven suv. Tack!!

Skönt få en kram av deras Winston! 🙂

Sen sov vi gott !!
Riktigt varmt inatt märktes för varken överkastet eller tjockfilten behövdes. För nån vecka sedan var desto kallare då det var 9 grader inne på natten. 11 på morgonen. ( Jo vi har gasolvärme om vi vill men vi gillar att ha det kallt….) .
Ha en fin dag!

/M

4 kommentarer

 1. Ing-Marie Frid

  20 oktober, 2017 at 16:35

  Väcker minnen till liv;-) Min första körrunda med plåtisen för några år sedan. Det var vår i luften och vi tog en tur runt Siljan. Skulle visa far i huset en fin plats på andra sidan sjön. Åkte dit och fikade. När vi skulle åka därifrån så skulle jag göra en u-sväng. Gräsmattan såg ju fin ut. INTE DIT skriker far i huset. För sent. Där satt jag fast i skiten. 4-hjulsdriven bil funkade inte. Traktor och stora kedjor fick det bli. Han som hjälpte oss (mig) fick en bra historia att berätta under vintern i Stockholm. Detta berättade han för oss när vi sommaren där på levererade en konjaksflaska som kommits överens om som betalning.

 2. Det har vi varit med om också och är nu paniskt ovilliga att stå på gräs.
  Räddningen för oss var vår försäkring hos Falck. Gick jättebra och kostade nada!

  • Magnolia Magis

   31 oktober, 2017 at 12:33

   Förstår er ovilja för gräsmarker! 🙂 Vi tänker oss också för både en och två gånger nu..

Skriv gärna :)

© 2018 Magnolia Magis

Tema av Anders NorenUpp ↑