Höstflytt

Hej! Har ni saknat oss?

Nu har det varit dags för årliga höstflytten… dvs byte av säsongscamping. Vi har försökt komma från camping men har inte fått napp i Skåne än. Vi fick erbjudande på jättefint ställe i Bohuslän men vi saknade Skånes natur, luft, ljus… Västra Skåne är ju underbart! Vi fortsätter söka. (Efter vad? Jo en egen plätt där vi kan ställa upp husvagnen och leva lite mer off-grid. Vi trivs med vårat ”hus” men inte campingplatser. Har ni hört det förut? ;D Tipsa oss GÄRNA! )

Vi har bytt från First Camp Torekov till Mötesplats Borstahusen över vintern. En solig och fin plats. Inte ens 200 meter ner till havet. ( Yes, sehr schön!) Jättefina servicehus och tvättstuga!

Hemmet på plats!

Har ni haft en bra sommar?

Vi har haft det bra med små utflykter då och då, lite syprojekt för frugan, lite ombyggnad av Wolfie för maken och en hel del vila. Givetvis har kameran varit med, så några bilder kommer i eget inlägg. Tyvärr mår inte kameran så bra efter att den åkte ur bilen ner i asfalt.. Får se om den rättar till sig efter lite kärlek från maken! Det är fortfarande mer aktivitet på vårat Instagramkonto och Facebook än här, för den som vill ha mer! Ha en fin höst!

Jo, vi ser havet

/M

2 kommentarer

  1. Carina Nordgren

    5 oktober, 2019 at 19:58

    Vi letar också. Vi behöver ju inte hoppkuddar och underhållning varje vecka bara en lugn skön plats.

Skriv gärna :) Vi blir så glada då!

© 2020 Magnolia Magis

Tema av Anders NorenUpp ↑