Sommarnatt. Bild tagen klockan 23

God morgon vänner!

Ja nu har vi bott här mer än en månad och en liten sammanfattning av läget just nu kanske är intressant?

Vad vi först kan konstatera är vad tiden går fort! Inte längesedan vi kom hit! Samtidigt känns flyttlådor och staden långt bort. Här sover gott och vi kommer ner i varv mer och mer. Vi har ro och tid att se gräset växa.

Vad vi mer konstaterar är att fortfarande har vi för mycket grejer! Det behövs mindre än vi trodde och mycket står bara utan användning. Vi ska därför se  igenom vad som är flöde på och resten får försvinna. Det är skönt när var sak har sin plats och ändå har man plats över! Vi pratar mer om vad vi inte behöver än vad som saknas!

Tvätten kan vara klurig. Vi har ju tvättstuga här men det gäller att se vädret för dagen så det är bra torkväder. Det kostar här 50 kronor för en tvättid som är tre timmar. Då hinner man tvätta två maskiner. Så vi kikar runt på nätet efter en resetvättmaskin för att kunna ha med även när vi åker ut. Det är väl egentligen det enda vi klurar på som inte är helt löst än!

one concept

Fast jag kom på det optimala att man går ner till sjön…med kläderna på… och en tvätt-tvål..;)

Ja på tal om att åka så suger det allt i resetarmen. Att stå på camping har sin väl behövda återhämtning men vi har nog inte rest klart än på ett tag. Vi känner redan att vi skulle vilja åka runt nu i sommarSverige och se oss om samt hälsa på de som vill ha besök.
Men det kommer! Det är mycket man vill men sedan finns saker att ta hänsyn till som gör att man får lugna sig lite. Omständigheter som också är fina. Vi vill vara nära svärfar hans sista tid och det har vi möjlighet till nu. Få hit barn och barnbarn.
Promenera och stärka ryggar och hälsa. Ja vilken förbättring av bara lite grann förresten. Frisk luft, sol, fågelkvitter, lite vardagsmotion i små backar gör mer än man tror!

Nej nu ska vi rensa lite till..eller kanske ta fram akrylfärgerna..eller bara vara i solstolen..

Ha en fin dag!

/M