I helgen som var tog vi en rundtur på Österlen igen. Det är ju så vackert, även vintertid. Vi träffade nya, härliga människor som bjöd in oss på kaffe och det är kul med möten som ger energi och känns som gamla vänner när man åker! Det är också kul att se vad lika man kan tänka och tycka. Vi var där och såg deras underbara Skånehus som de renoverat själva. Wow!

Nya goa vänner från Skaraborg hälsade vi också på. Världen är liten! Vi har bott i samma stad, haft samma arbetsplatser, gemensamma vänner och de har gjort sin dröm med att flytta ner och startat Bed and Breakfast här, men vi har gått om varandra. Först nu vi träffas, och i Skåne!  😀
Villa Sandby kan vi rekommendera om ni söker boende! ( De har öppet året om. )

Gillar ni Kurt Wallander förresten? Det gör vi och vi passade på att stanna och fika på ”Wallanders” kafé Fridolfs i Ystad. En stad vi nog varit i varje sommar de senaste 12 åren.. Den är så fin och det finns mycket historia. Det finns en rolig app till mobilen också som heter ”I Wallanders fotspår”. Där finns flera inspelningsplatser man kan kika på!

Ja det var väl en liten uppdatering från oss här. Ses snart igen!

Vackra gränder i Ystad

Harmonisk innergård vid Katolska kyrkan

Teatern

Sveriges sydligaste udde, Smygehuk

Smygehuk i solnedgång

/M